Korupaja Hopeakuun verkkokauppa

Korupaja Hopeakuu > Toimitusehdot ja takuu

Toimitusehdot

Verkkokaupasta ostetut tuotteet

Tilattuasi verkkokaupasta valmiin tuotteen saat sähköpostiisi automaattisen tilausvahvistuksen, jossa näkyvät tilauksesi tiedot. Käsittelen tilauksen yleensä 1-2 vrk:n kuluessa ja lähetän antamaasi sähköpostiosoitteeseen laskun, jolla voit maksaa tilauksesi. Kun maksu on saapunut tililleni, lähetän tilaamasi tuotteen/tuotteet postitse kirjeenä. Toimitusaika on yleensä 3-4 vrk Postin toiminnasta riippuen.

Tällä hetkellä maksutapana on mahdollista valita ainoastaan ennakkomaksu tilisiirtona.

Toimituskulut

Postikulut Suomeen määräytyvät lähetyksen painon mukaisesti seuraavalla tavalla:

Lähetyksen painoPostikulut
100 g2 €
300 g4 €
500 g7 €

Huom! Yli 60 euron ostoksista postikulut maksutta. Alennus ei näy vielä check-outissa, mutta lasken alennuksen ennen laskun lähettämistä. Yli 100 euron ostokset lähetetään aina kirjattuna postikuluitta.

Toimitus ulkomaille - International deliveries

Ulkomaille toimitettavien lähetysten postikulut lasketaan aina todellisten kustannusten mukaan. Tee tilaus verkkokauppaa käyttäen, niin otan yhteyttä mahdollisimman nopeasti ja ilmoitan postikulut, voit perua tilauksen vielä tässä vaiheessa. Ulkomaille lähetettyjen tilausten postikuluja ei palauteta, mikäli tuote palautetaan.

The shipping costs for international deliveries are always calculated according to actual shipping costs. Place the order using the web shop, and I'll contact You as soon as possible to tell you the shipping costs, and You can cancel Your order at this point. Shipping costs for international deliveries will not be refunded, if the products are returned.

Palautukset

Mikäli tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen 14 vrk:n kuluessa. Sovi palautuksesta etukäteen sähköpostilla tai puhelimitse. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä tulee olla kiinni kaikki toimitettaessa mukana tulleet tuotelaput. Liitä palautuskuoreen ostokuitti ja tilinumerosi maksun palautusta varten. Huom! Mikäli on syytä epäillä, että tuotetta on käytetty ennen palauttamista, maksua ei palauteta.

Tilaustyöt

Tilaustöiden toimitusaika riippuu siitä, kuinka isotöinen tilaustyö on. Myös mahdolliset ruuhka-ajat voivat pidentää toimitusaikaa. Toimitusaika on yleensä kuitenkin vähintään 1 viikko.

Tilaustöillä ei ole palautusoikeutta. Niihin pätevät kuitenkin samat takuuehdot kuin muihinkin tuotteisiin.

Takuuehdot

Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on 6 kk:n takuu valmistusvirheitä kohtaan. Mikäli tuote rikkoutuu takuuajan sisällä valmistusvirheistä johtuvasta syystä, Korupaja Hopeakuu vaihtoehtoisesti joko korjaa rikkoutuneen tuotteen tai tekee sen tilalle uuden samanlaisen tai vastaavan tuotteen. Takuu ei koske rikkoutumista, joka johtuu tuotteen väärästä käsittelystä tai käyttäjän huolimattomuudesta.

 Ostoskori

Korupaja Hopeakuu, Uotsolantie 13 (ei käyntiosoite)!, 38460 Sastamala, Finland
puh. (050)5327495, sähköpostiosoite leena@hopeakuu.fi
Viimeksi päivitetty 2012-04-01 20:42:18